Hangi ifademden olayı boş konuştuğum kanısına vardığınızı öğrenebilir miyim?
Kullanıcınız ile uygulamanız/websiteniz arasındaki her ek katmanın bir gecikme yaratacağı mantıklı bir önerme*
Pop şeklinde çalışan servis kendi sunucusu üzerinde yük bindirir dns ms yapı süresine bağlı olarak sitenizde içerik çağrılır
Araya duvar koymamış aksine load dağıtmış yani trafiği azaltmış olursunuz / veritabanı sorguları da aynısı şeklinde innodb yine sizin sitenizden çağrılır
Bu tür şeyler zone ve güvenlik hizmeti veren şirketlerin mülakatında vardır aslında buna mantıklı diyeni direkt işe almadıklarını görüyordum ben bu yüzden böyle sonuca vardım ama sonuç olarak gerçek bir şey var ki cloudflare çoğu özelliği dolu olduğu kadar sunucu yapınıza göre boş olma potansiyeline sahiptir örnek olarak rocket loader gibi teknolojiler statik ve js api ile alan litespeed gibi teknolojilerde ters etki yaratır ki bin tane kişinin anlık olarak girdiği sitelerde bunu çok daha derin fark edersin cloudflare nın diğer özelliklerinide düşünerek karar verebilirsin buraya çoğunu yazmak zaten imkansız
İyi çalışmalar