Şimdi bu eğitim paketini alırsam ne olur diyeceksiniz. Kimler almalı yada kimler bu işten kazanır? Bu soruyla birlikte aklıma gelen ''Blog yazarak para kazanmak'' buradaki ayrıntı ''Teknik içerik ürtemeyi bilipte blog yazanlar para kazanabilir'' olması gerektiğiydi..
1- Bu eğitimden ''Wordpress'' altyapısını ''Acemi'' olarak kullanan herkes faydalanabilir. Wordpressi temel seviyede de olsa öğrenmelisiniz. (Ortalama 1 günde temel seviyeye gelinir)
2- Pazarlama ağı oluşturmadıysanız kazanamazsınız! Müşteri bulmak için size çeşitli ağlar gerekir ve bu ağların en bilindik noktalarından bahsedilmiş..
3- Öğrenme isteği, gayret gösterme karakterinizde yoksa, yani bezgin bekirseniz kazanamazsınız. ''İlan açtım kimse yazmıyor'' diyerek pes ettiğiniz an biter..
Genel olarak anlatılan bilgilerin, öğretilen püf noktaların tamamına hakim birisi olarak uygulama yapmadım. Sadece eğitimi izledim. Akıcı, öğretici ve akılda kalıcı.. Benim bunları öğretmeye vaktim olmayacağı için genç bir yeteneğe bu eğitimi hediye olarak aldım.
Sonuç olarak; 3 maddeye uyarsanız 890 lira ortalama 4 iş aldığınızda çıkar. Ben başarılı buldum. Teşekkürler