28 yaşında yakışıklı sayılabilecek, kadınlarla muhabbet etmeyi iyi bilen ve işi yerinde birisiyim.
1 sene kadar önce 6 senelik ilişkim bitti ve kendime gelmem 7 8 ay sürdü. Son 4 5 aydır da kendimi ilişki kurmaya hazır hissederek arkadaşlarımın arkadaşları, tanıştığım insanlar vs. yemeğe çıkmaya başladık.
Bu 4 5 aylık süreçte yaklaşık 5 6 kadın ile görüştüm sanıyorum.
Birisiyle görüştük ettik, her şey çok güzel ilerledi, 10 15 gün sonra sevişmeye, 2 günde 1 buluşmaya başladık ama kendisi sevgili düşünmediğini bu şekilde isim koymadan takılmak istediğini söyledi.
Birisi benden çok hoşlandığını, her şeyin harika olduğunu ama eski sevgilisiyle yeni bitirdiğini söyleyerek ağırdan almak istediğini söyleyip bir süre sonra eski sevgilisi ile barıştı.
Birisiyle görüştük ettik, her şey çok güzel ama neymişiz? Flörtmüşüz. Her şeyi yap ama nesin, flört.
Kimse sevmek ya da sevilmek istemiyor. Artık kimse ciddi bir ilişki içine girmek istemiyor. İsim koymak istemiyor, karşılıklı dahi olsa sorumluluk hissetmek istemiyor.
Hayır ben mi yanlış insanlarla karşılaştım bilmiyorum. Ama ben hala eski kafalıyım. 10 tane flört değil 1 tane sevgilim olur, denenir, her şey iyiyse evlilik düşünülür.
Ama günümüzde her şeyin cılkı çıkmış durumda.
Sizin düşünceleriniz nedir?