Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıkta pek bir şey anlatamadim ama ben bu sene üniversiteye giriş yaptım ve önce okumuş abilerden akıl almak istedim ve bir kaç soru sıralayacagim şimdiden yanıtlayanlara teşekkür ederim.
1-Şu an basvura bileceğim ve çıkma şansı yüksek olan burslar var mıdır?
2-ikinci öğretim okuyacağım için online bir iş yaparak nasıl para kazanabilirim (bunu önceden yapan var mı?)
3- Okulda şuna şuna dikkat et ya da şu çevrede şunları yap diyebileceğiniz bir öğüt var mı?

Bu arada okulum Giresun güre de ilk ve acil yardım şimdiden teşekkür ediyorum.
Ailenin Trilyonluk şirketinin başına geçmeyeceksen, okulu bitirmekten ziyade önündeki iki yılı muhteşem dolu geçirmeni öneririm.

Kesinlikle ama kesinlikle İngilizceyi çok iyi öğren,
İlgin varsa bir dil daha öğrenmeye bak.
Kafede ya da benzer biryerde 3-5lira kazanabilir miyim gibi uğraşlar yerine UPWORK gibi mecralarda küçük de olsa bir iş sunun ve o işi en iyisi olmak için çalışın. Buna herhangi bir wordpress temasını kurmak da dahil.

UPWORK alternatifi çokça alan var ama kesinlikle DÖVİZ kazanabilecğeiniz bir iş edinin.

Mali refahınızı elinize almak size zaman kazandırır bu kazandığınız zaman ile de ister bu ülkede ister başka bir ülkede okul, eğitim, kurs, yaşam vs herhangi bir talebinize cevap bulabilirsiniz.

Bunları yapmak için vaktiniz yoksa okulun bitmesiniz bekleyin...