Merhaba, yakında 5 yıl olacak Allah nasip ederse evliliğe erdireceğim bir ilişkim var. 4 ay önce 1000km uzağa taşındı gitti. 4 aydır yutkunamadığım yemek dahi yiyemediğim çok an oldu. İki hafta sonra doğumgünü var. Görmeye gideceğim onu sürpriz yapacağım 4 ay aradan sonra. Hayatta tek bir hobisi var. Gitar çalmayı çok seviyor. Kendi klasik ucuz bir gitarım vardı onu vermiştim evde kendi kendine öğrendi. Şimdi epey ilerletti bu yeteneğini. Elektro akustik gitar hayali var. Ona iki mutluluk birden yaşatmak çok istiyorum. Hayatında hiç unutamayacağı bir anı olsun istiyorum. Çünkü gözlerine baktığımda dahi gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum. Böyle bir sevgi benimkisi. Dört ay nefes dahi alamadım onsuz. Her şey çok anlamsız. Tek mutluluğum o hayattaki. Ona istediği gitarı alabilmek çok istiyorum ama 900₺ civarı bir fiyatı var. O benden hiçbir şey istemiyor ama hayalini kurup kurup üzülüyor. Benim de işlerim pek rast gitmiyor şu sıralar. Doğumgününe sadece iki hafta kaldı, çok üzülüyorum çok kafayı takıyorum nasıl alacağım diye. Dediğim gibi ona unutamayacağı bir an yaşatmak istiyorum önce beni görüp sevinsin sonra da uzun zamandır hayalini kurduğu şeyi vereyim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. İşler de bozuldu son zamanlar çok kötü denk geldi. Kredi kartıma borçlansam ödeyebileceğimin garantisi yok. Ama gerçekten hayattaki en büyük amacım onu mutlu etmek. O mutlu olduğunda ben daha da mutlu oluyorum. Öyle dostlar işte bir hayali var sadece bir beklentisi var hayattan öyle çok büyük bir şey değil ama yapamadım gitti. Hala düşünüyorum bir yolunu bulup yapmayı… Umarım bulabilirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim…

Geç gelen edit///

O gitar alındı arkadaşlar. Kız arkadaşıma vermekte nasip oldu. Allah herkesten razı olsun bu yolda destek olan olmayan. Gece gündüz çalıştım ve 25 Eylül'de gidip hediyesini verdim. O kadar mutlu oldu ki size anlatamam. Gece gündüz elinden düşürmüyor gitarı. O mutlu olunca ben de oldum tabi haliyle. Paha biçilemez bir gündü.