Öncelikle eğitim hayatınızda ve kariyer hayatınızda başarılar dilerim. Sorulara gelecek olursak Uygulamanın ya da oyunun etkileşimine bağlı olarak kazanırsın.

Mesela bir uygulamayı sadece mağazaya koyup aso çalışması olmadan bir çalışma olmadan bir şeyler elde etmek neredeyse imkansız. Gelir getireceğine inandığın bir uygulama ya da oyuna karar ver ardından mağazaya koy aso çalışması ve hareketlilik için Ads üzerinden reklam ver. Seni motive etmesi için admob ile uygulama içi reklam gösteriminden günlük kazançlarını takip et. Admob pinli olursa daha işe yarar. Admob hesabının eski olmasına biraz önem ver çünkü diğer türlü reklam kısıtlaması seni üzebilir. Şu sıralar arkadaşlık uygulamalarından güzel gelirler elde eden arkadaşlar vardı hatta birisine yardımcı olmuştum epey tatlı paralar kazanmıştı. Bunlar olmadan önce bir pazar araştırması yap ve kendine sermayem ne kadar? Sermayemi nasıl bu işe bölüştürebilirim? Neye ne kadar harcama yapmam gerekir? Gibi soruları sor ve not al mutlaka.

Yurt dışından ürün getirme konusu ise tartışılır çünkü vergisi çok fazla gerçekten. Vergi kısmını halledebilirsen güzel kazanırsın diye düşünüyorum. Ya da yurt dışında oturan bir arkadaşın varsa kar payı olarak anlaşırsın öyle ürün siparişi verirsin yurtdışından. Çok tekniği vardır elbet gerisi daha bilgili arkadaşların yorumuna bırakıyorum. Kolay gelsin şimdiden bol kazançlar diliyorum.