Bedava yapın ?

Hocam anlamadığınız kısım şurası; ben de r10 içi ve r10 dışı hatta yurt dışına dahi hizmet veriyorum. Kimse gelipte bana demez; sen ucuz yapıyosun sana yaptıralım diye. Özetle beni ucuz yapıyorum diye değil yaptığım iş sorunsuz ve kaliteli diye seçiyorlar. Sizde böyle olun fiyattan kırmak anlamsız. Siz bu düşünceyle bu konuyu açıyorsunuz, bunu gören öğrenci kardeşlerim veya yaşça büyük kişiler sizin gibi 60 tl 75 tl 85 tl diye konu açıyor. Şöyle bir algı oluşuyor demekki piyasa bu. Biz teklif veriyoruz 1000 TL örneğin adam diyor 50 TL ye şu satıyor e git ondan al ama yok öyle değil benden 35 TL den alma derdinde para değil bunlar sizde farkındasınız bedava yapmanızı öneririm. En azından reklam olur ki şuan yazıyor olmamız bile baltalamaya girer iyi niyet için teşekkürler ayrıca.
Ek olarak kurumsal hizmet verdiğinizi idda ettiniz hocam 59 TL lik script satışınızın olabilmesi normal mi
Hocam bakın, dediklerinizde çok haklısınız. Fakat forumda 50-100 tl arasında sayısız kurumsal script satış konusu var. Yoksa emeğimizin değerini elbette biliyoruz, emeğimizin hakkını almayı tabi ki istiyoruz.
İlk defa çoklu satışa yönelik bir çalışma yaptık, fiyat en az 300-500 bandında olması gerekirken - ki son müşteriye en az 1500e kodluyoruz bunu- 59TL gibi bir fiyattan koymak zorunda kaldık. Çünkü bu ortamda yüksek fiyata satılamayacağını düşünüyorum.