Herkese selamlar.

eTicra One, çok amaçlı modern tasarımıyla farklı sektörden kurumsal firmalar için uygun bir yapıda hazırlanmıştır.
Tüm alanlar oldukça kolay ve kullanışlı tasarlanmış admin panelinden düzenlenebilir.

PHP, PDO, HTML5, Bootstrap, Javascript teknolojileriyle yüksek performanslı, mobil uyumlu ve güvenlidir.
Önyüzde görünen dinamik alanların tümü admin panelinden düzenlenebilir. (Slider, Hizmetler, Haberler, Ekip, Projeler, Sayfalar vb.)
İletişim formundan gelen mesajlar Admin panelinde Gelen Kutusuna düşer. Aynı şekilde e-posta takip formu da yönetim paneline bağlıdır.
*Statik görsel & metin alanlarının bir kısmı yönetim paneline bağlanmamış olabilir bu alanlar php kodları üzerinden değiştirilebilir. Takıldığınız bir yer olursa bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

FİYAT: 120TL
DEMO: TIKLAYIN
YÖNETİM PANELİ GÖRÜNÜMÜ: TIKLAYIN
SATIN AL: PM - WHATSAPP

*Yazılımdan kaynaklı farkettiğiniz hatalar kısa sürede ücretsiz çözülür. Ekstra özellik talepleri ek ücrete tabidir.
*Açık kaynak olarak satışa sunduğumuz eTicra One scriptini sadece kendiniz ve müşterilerinizin sitelerini hazırlamak için kullanabilirsiniz. Forumlarda ve ya çeşitli platformlarda satışı yapılamaz.
*HTML Tasarım envato üzerinden alınmıştır.
*Demoda kullanılan görseller script ile birlikte gelir, kullanımından doğacak sorumluluklar tarafımıza ait değildir.