Bu arada hizmet alırken baktığım bazı kriterler var sıralayım;

* İlki olumsuz trade var mı yok mu? Yani ticaret puanı yüksek mi diye bakmıyorum öncelikle. Olumsuz trade var ise inceliyorum nedenini. Daha önceden SMM işi yaptığım için biliyorum, bir yerden API ile servis çekiyorsunuz karşı taraf düşmez demiş siz de öyle düşmez yazmışsınız ama takipçiler düşmüş. Basmış eksi ticaret puanını. Bu tip konulardaki eksileri önemsemiyorum.

* Daha sonra r10 yaşı çok önemli. Bu kadar zaman burada ise ne ticaret puanına ne de üyeliğine hiç bir şeyine bakmıyorum. Forum kültürüne hakim kişiler oluyorlar.

* Daha sonra hizmet alacağım konudaki yorumlara bakıyorum. Oradaki müşterilerin referans olarak yazıklarını baz alıyorum.

* En son üyeliğine bakıyorum ve ardından ticaret puanına. Silver ya da platinum olması benim için farketmiyor. Herkes ihtiyacına göre üyelik alıyor. Ama en azından ben buradayım bir ticaret yapmak istiyorum anlamına geldiği için güven veriyor. Ticaret puanı ve ticaret sayısı ise en son kriterim. Eksi trade bile olsa tek tek okuyorum neden eksi almış. 500 ticaret yapmış 1-2 eksi almış ise yine çok fazla önemsemiyorum. Ticarette olur bu tip şeyler. Ama yine de bir gösterge mi gösterge.

** Ticaret puanı için bence bir düzenleme getirilebilir. Konuya yazmak için izin verilebilir mesela. Trade veren kişilere ikinci alımda %15 indirim gibi mesela. Sonuçta bir defa ticaret yapılmış.