KProgramlama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Turkcell'den 7-8 ay evvel vodafone'a geçtim ve çok pişmanım. Tavsiye etmiyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 80 dakika beklediğimi biliyorum.
Şirket tamamen para tuzağı ve çok sinir bozucu bir müşteri hizmetleri var. Çekim gücü konusunda İstanbuldayım ve bir çok alanda telefonum çekmiyor. Şehir dışında başka şehirlere giderken özellikle çekim kuvveti çok düşük. İnternet hızı rezalet.
erpektech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vodafone çekiyor fakat internet hızı olarak hızlı yer bulabilirseniz şanslısınız, yoksa diğer operatörlerin oldukça gerisinde. Bizce 4.5G geldikten sonra operatör sıralaması Turkcell > Türk Telekom > Vodafone
Mustf_sr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle rezil bir şey olamaz kötülemek istemiyorum ama tekrardan türkcele geçiş başlattım etrafımdakilere tavsiye etmem alın türkcel hayatınızı yaşayın sehır ıcınde sebeke cekerken msj atamıyorum şuan bile şehir ortasındaym
bersanbicer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GNCTurkcell'i olabilirsin 28 yaş altındaysan 60 GB, 1000 DK, 1000 SMS, Sınırsız Whatsapp, BİP. 95 TL.
Öğrenci olduğum için yüksek fiyat vermek istemiyorum aylık ortalama 15-20gb arası internet harcıyorum. Önerebileceğiniz paket var mı peki ? Vodofone en cazibi geldiği için Vodofone sormuştum