Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere benzeri oldu hocam, oldukça bilinen bir yazılımın eklentisini (ücretli) bana bedava vermişti birisi, birkaç gün sonra hakc forumunda dump.sql imiz dolaşıyordu, haklısınız.

Yok hocam tam olarak o anlamda söylememiştim onu ama dediğiniz şey benim kastettiğim anlamda da geçerli, haklısınız.

Geçmiş olsun hocam, anladım ki en iyisi şablon vs. yerine özel yazılım.

Teşekkür ederim hocam, yukarıdaki birisi de benzerini söyledi oraya yazdım başımdan geçen olayı, maalesef bilgiler sızınca da kolay olmuyor kaldırmak, çok teşekkür ederim.

Çok haklısınız hocam, nulled aşığı birisi değilim aslında ... DMCA'ya bu sıra Google büyük önem veriyor başıma bela açmak istemem. Soruyu sorma amacım yani ben öğrenciyim, eskiden bir Play Developer hesabı almıştım ama içindeki uygulamayı kaldırmak istiyorum, boş durmasın en azından birkaç şey yayınlayayım dedim, cihaz donanmım zaten Android Studio vs. için yeterli değil ama birkaç uygulama baktım codecanyondan, eğer yayınlarsam ben yine gelir elde ettkten sonra onun lisansını alırım kimsenin emeğini hakkını yemek istemem ama böyle de hak yemek oluyor hem de siz ve daha birçok kişi böyle uyardı, diğer alternatiflere göz atacağım bakalım.

Konuya cevap yazan, değer verip öneri veren herkese çok teşekkür ederim
Bana pm at kullanmadığım var sana iletirim temiz codecanyondan indirip teslim ederim sana