neoplan37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu güzel konunun sahibinin oguz hocam oldugunu görmek beni mutlu, etti zira kendisi ile daha önceden ticaretimiz ve muhabbetimiz olmuştu. Gönül rahatlıgı ile eğitimi aldım.
Başarıların daim olsun hocam...
Çok teşekkürler. Sizinle çalışmak da bizler için öyle
Kani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bir site deneyimim oldu ve sadece bir adet ürün satabildim. Bu benim için çok şevklendirici bir olaydı. Daha sonrasında Udemy üzerindeki bütün eğitimleri izledim eksiklerimin neler olduğunu öğrendim diyebilirim. Sonrasında sitenin pasif olduğu kapattığım dönemde stripe hesabım durdurulmuş

Bolca araştırma yaparak ödeme yönteminde ABD şirket kurulum gibi sürecin uzun olmasından ve ürünler konusunda bir sürü ürün bularak karar verememekten dolayı bu işi tekrarlamadım.

Şimdiden 1 adet rez alıyorum hocam yarın gün içinde konuşup tarafınıza ödeme çıkartacağım inşallah birlikte bu sefer başarıya ulaşırız
Başarı onu arzulayanlardan başkasının olmayacaktır hocam inşallah. Tecrübelerinize ortak olmaktan mutluluk duyarız
Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip ediyorum konuyu almayı düşünüyorum.
Memnuniyetle bekleriz.
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
udemy kursu çıkarırsan daha güzel olur hocam
r10 göz nurumuzdur hocam
pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi satışlar.

tecrübe, çok değerlidir. 79 $ a mı satıyosun vs diyen olmuş. kaça satmalı, 1000 $ a mı? adam tecrübesini paylaşıyor, %100 kazandıracak sistem koymuyor elinin altına. yani 79 $ a alan adam aynı kazançları görecek diye bi kaide yok, belki başarısız olacak.ortada herhangi bi garanti sunulmadığı için fiyat gayet normal. eğer herkese ayda 5-10k $ kazandıracak bi sistem satıyor olsa zaten 5k $ dan aşağı satmaz. ancak burada yalnızca, bildiklerini, tecrübelerini paylaşıyor anladığım kadarıyla.

konuyu fava alıyorum ilerde bakarız. kolay gelsin.
Desteğiniz için teşekkürler.