satın almadığın için dava açabilir?
Hakları elindeyse izinsiz kullandığıniçin sorun olabilir ayrıca nulled kullanmayın genellikle içerisinde log tutan kodlar koyuyorlar ve verileri alıyorlar.
Bedava peynir fare kapanında olur hocam nulled yayınlarsınız bir bakmışsınız sizin reklam kodları yerine başka bir reklam kodu eklenmiş, kullanıcıların bilgileri İnternete düşmüş başınız ağrır
Bir kere benzeri oldu hocam, oldukça bilinen bir yazılımın eklentisini (ücretli) bana bedava vermişti birisi, birkaç gün sonra hakc forumunda dump.sql imiz dolaşıyordu, haklısınız.
Developer hesaplarınız yanabilir.
durumum olmadığı için diye bi bahane olamaz. durumum olmadığı için banka soydum
Yok hocam tam olarak o anlamda söylememiştim onu ama dediğiniz şey benim kastettiğim anlamda da geçerli, haklısınız.
İşin gerçeği şöyle. Eğer satışı fazlaysa uğraşmaz. Çünkü alan kişilerin dağıtmadan sınırsız kullanma hakları var. Satan kişiden değil, sizden önce onu play storeye yükleyen kişi şikayet ederse uygulama askı alır. Bu durum o uygulamayı satın alsanız dahi geçerlidir. Parasını verdiğim uygulamayı yeterince reskin
yapmadım diye askı yemiştim.
Geçmiş olsun hocam, anladım ki en iyisi şablon vs. yerine özel yazılım.
Nulled içerikler bedavaya nulled olmuyor. İçine zararlı kod yerleştirilmiş olabilir, yarın öbür gün yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi kullanıcı bilgileriniz sızar KVKK'dan başınız fena ağrır benden söylemesi.
Teşekkür ederim hocam, yukarıdaki birisi de benzerini söyledi oraya yazdım başımdan geçen olayı, maalesef bilgiler sızınca da kolay olmuyor kaldırmak, çok teşekkür ederim.
Codelist gibi sitelerde nulledler dolu ama diyelim ki indirip reskin yaptınız yayınladınız reklam bastınız 10k indirim aldı yazılım sahibi size mail ile lisans kodu soracak cevap vermezseniz dmca ile uygulamayı kaldırır emek çöpe gider cevap verirsenizde size yayından kaldırın der yada lisans kodunu gönderin der mecburen yine gidip satın almak zorunda kalacaksınız bir proje için 20 30 dolar inanın para değil hocam bilgi istiyorsanız yine pm atabilirsiniz
Çok haklısınız hocam, nulled aşığı birisi değilim aslında ... DMCA'ya bu sıra Google büyük önem veriyor başıma bela açmak istemem. Soruyu sorma amacım yani ben öğrenciyim, eskiden bir Play Developer hesabı almıştım ama içindeki uygulamayı kaldırmak istiyorum, boş durmasın en azından birkaç şey yayınlayayım dedim, cihaz donanmım zaten Android Studio vs. için yeterli değil ama birkaç uygulama baktım codecanyondan, eğer yayınlarsam ben yine gelir elde ettkten sonra onun lisansını alırım kimsenin emeğini hakkını yemek istemem ama böyle de hak yemek oluyor hem de siz ve daha birçok kişi böyle uyardı, diğer alternatiflere göz atacağım bakalım.
Konuya cevap yazan, değer verip öneri veren herkese çok teşekkür ederim