Bu durumda "Aynı değil ise yazdırılacak." kısmı her türlü yazdırılıyor. Acaba array içerisindeki 1. değer eşleşmese bile 2. değer var diye null olmuyor da o yüzden mi çalışıyor?
Wordpress'e ilk defa tema yapmaya çalışıyorum, PHP'yi de yaparak öğreniyorum. Kontrol paneli için
BURADAKİ iki seçeneği ekledim. Kontrol kodlarını aşağıya ekliyorum ve array içerisinde "category_url" ile "author-url" var, seçili olduklarında bu değerler yazılıyor. seçilmediğinde ise ikisi de anladığım kadarıyla ayrı ayrı null oluyor.
Diğer tarafta ise 2 tane alan yapmam gerekiyor, biri kategori biri yazar ismini eklemek için. Bunlarda sıkıntı yok ikisi de hazır ancak hangi durumda hangisi çalışacak orada takıldım kaldım. Disable Category URL seçildiğinde
category_url geçerli oluyor ve sadece kategori ismini çektiğim kod yazılıyorken seçili olmadığında
array'ın 1. değeri null dönüyor, bu durumda ise kategori isminin url ile birlikte çalıştığı kod yazılıyor. Panel Kodları: $wp_customize->add_setting( 'laura_home_page_url_disable',
array(
'transport' => 'refresh',
'sanitize_callback' => 'laura_text_sanitization',
'default' => 'author-url'
));
$wp_customize->add_control( new Laura_Pill_Checkbox_Custom_Control( $wp_customize, 'laura_home_page_url_disable',
array(
'label' => __( 'Choose The URLs To Be Disable', 'laura' ),
'description' => __( 'This feature disables the URL on the home page so clicking it will not take the user to the relevant page.', 'laura' ),
'section' => 'laura_home_settings',
'input_attrs' => array(
'fullwidth' => true,
),
'choices' => array(
'category_url' => __( 'Disable Category URL', 'laura' ),
'author-url' => __( 'Disable Author URL', 'laura' ),
)
)));