Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bilgisayarı bir arkadaşıma hediye olarak alacağım, ara sıra benimle birilikte coop oynanan oyunları da oynamak istiyor ancak bir gamer değil, ayda 1-2 kere oynar o kadar. Bunun için matebook yeterli olur mu? Youtube'dan testlerine baktım ancak tam olarak net birşey kafamda oluşmadı. Bu bilgisayara sahip olan birisi net olarak yorum yaparsa çok sevinirim. Matebook bayağı hoşuma gitti.
HUAWEI MateBook D 15/i5-1135G7/16G/ RAM/512G SSD bunu almayı düşünüyorum, sanırım işlemcisi ve rami ile her ne kadar da ekran kartı olmasa da oyunları low ayarlarda akıcı bir şekilde kaldırabileceğini düşünüyorum. Ancak dediğim gibi daha önce tecrübesi olan kişiler paylaşırsa çok sevinirim.
hocam D15 in kronik isik suzmesi sorunu var kendim D16 kullanicisiyim ve valorant oynuyorum oyun olarak sadece dusuk ayarlarda 130-140 fps yuksek ise 70-80 fps aliyorum fps oyunculari bilir valorant dusukde oynanir o yuzden en dusukte oynuyorm ayrica oyunu birde hdmi kablosu ile cift monitor yaptim oraya yansitarak oynuyorum dahada sistemi yorarak ve hicbir sorun olmuyor 5 saat araliksiz oynuyorum cok ama cok cok az isinmasi oluyor