ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fonbulucu.com sitesi aacılığı ile istediğiniz fonu bulabilirsiniz.
Öyle siteler, yerlisini yabancısını ayrı ayrı kullandım, işe yaramıyorlar maalesef.
webasistan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam devlet kurumlarıyla olmaz aylarca bir arpa boyu yol alamazsınız maalesef sebeplerinden bazılarını sıralayayım;
- para kaptırmamak için projeyi başkasına iletirler gerçekten kazançlıysa ve yatırımı da ona verirler.
- Sizi aylarca evrak işleriyle uğraştırırlar ve neticesinde bu işin devlet standartlarına uygun olmadığını belirtirler. ( Hatta projeyi sonlandırmanızı isteyebilirler )
- Herkes kendi rantını düşünür siz alacak bile olsanız kaç lirasının onlara döneceğini sorarlar.

bu durumlar bizzat farklı projelerde tarafımca yaşanmıştır. O tarihten beri ne ihalelere katılıyorum ne de proje ürettiğimde devletten bağlantı bulup sunuyorum.
Çok doğru dediniz hocam, bir bilseniz, o site bu site şu site derken covid başlangıcından bu yana kaç yıl geçtiyse artık full araştırdım, devletten kastım btk gibi yerler değildi hocam ama sözleriniz çok doğru, o kadar bunaldım ki aylardır, bu fikir dünyayı değiştirirse bir gün bu konuya yazacağım kim olduğumu ama birilerine ulaşmam gerek, içimde çok büyük stres oluştu konuyla ilgili.