13 gün önce eklediğim ilanı güncelliyorum ve istatistiklerini de silmiyorum. Sitenin hiti sürekli artıyor. Ayrıca bir tane bile içerik eklemedim satışa koyduktan sonra çünkü insanlar yanlış anlamasın siteyi satmak için kasıyor diye. Ne link aldım ve bir şey tamamen organik yükseliş.

Site adresi : .com uzantılı P.m
Sitenin aylık getirisi: Aşağıda tablosu var. (Günlük 5 lira oldu)
Sitenin açılış tarihi: 2020
DA / PA Değerleri: 12-19
Kategori, sitenin içeriği nedir: otomobil
Günlük hit sayısı: 750+ her geçen gün artıyor
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %99 google - %diğer ) Organic aramalar
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaş
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Wordpress lisansı maxxtema var.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Fiyat : Hâla 10.000 Lira (adsense dahil değil)

Lütfen okumadan yorum yapmayın. Ben hem araba al sat hem de oto ustalığı yapıyorum. Bu yüzden anladığım bir konu üzerine site açtım. Daha önce bu tür iki tane satışım oldu. Bundan daha az içerikli olan siteye 10 aydır alan kişi hiç içerik girmedi ve şuan tekil hiti o sitenin 2k, aslında 5k lara kadar çıkmıştı ama alan kişi benden sonra 1 tane bile içerik girmedi. Benim sayac kodumu bile kaldırmadığı için o sitenin hitini görebiliyorum. Daha önce de benzer bir site sattım o da ayda bir içerik giriyor kendisi günlük ortalama 2-3 k hit olduğunu söyledi ama makale sayısı az.

Neyse siteden bahsedecek olursak; Şuan 600+tekil hiti var ve sürekli olarak artıyor. Siteye seo adına hiçbir şey yapmadım. Sadece bir kaç foruma ve bir kaç bloğa yorum yaptım o kadar. Ben sadece yazdım. Şuan içerisinde 402 tane ortalama 350+ kelimelik makale var ve hepsi tarafımdan yazıldı. 1 tane kopya içerik bulana siteyi bedava veririm.

Reklam yerleşimi otomatik yerleştir dedim o kadar özel bir adsense çalışması falan yapmadım. Satışa adsense dahil değildir. İstenirse +1.000 liraya veririm. Pinli ve defalarca ödeme almış adsense.

23.09.2021 Tarihli İstatistikleri

Console İstatikleri

Alternatif Hit Grafiği

Kazanç Tablosu

10.09.2021 Tarihli İstatistikleri Aşağıda

Hit grafiği

Search Console Görüntüsü 12 aylık

Aylık Adsense Raporu

Bir Başka Hit Grafiği

Fiyat olarak 10.000 lira istiyorum.