Defalarca yazdım hala yazıyorum kira kontratın bittiğini ve kiracıyı çıkartacağını ama çıkmadığını bildirdiğinde polis eşliğinde eve gidebiliyorsun, bunu yaşadık...
Tek başına zaten yapamazsın haneye tecavüze giriyor fakat hala polis eşliğinde kem küm ediyorsa kaba kuvvet uygularsın, ortada kira kontratı olmasa bu dediğim yapılır ama iş resmi ise yapılmaz umarım anlatabildim mi?
Kira kontratının resmi bir geçerliliği yok.
Dediğiniz şey tahliye taahhütnamesi ile yapılabilir. Evi tutarken ilerde bu durumlar göz önünde bulundurularak bu evrak imzalatılır. Bu evrak adliyede icra takibi şeklinde başlar. İcra memurları gelir evi 7 gün içerisinde boşaltın diye yazılı bir belge verir.
Belge sonrasında ev boşaltılmazsa bu kez icra memurlarıyla beraber polisler gelir ve ev boşaltılır. Polis kafasına göre senin kontratın bitmiş çık evden diyemez kimseye velev ki anlattığın gibi oldu o polisi bile açığa alırlar görevi kötüye kullanmaktan.
Konunun açılışından beri yalan yanlış bilgilerle atıp tutuyorsun. Bilmiyorsan yorum yapma.
Konu sahibi için de kiracıdan tek şikayetin 10 gün kiranın gecikmesiyse bu yaptığınız ayıp bana göre. Kişinin durumunu vs bilmem. Ölümlü dünya böyle saçma sebeplerle sıkıştırmamak lazım kimseyi.