Bizim depo var, kirayı 5'ine kadar yatırması gerek bazen 28'inde yatırıyor. Parayada bizimkilerin ihtiyacı var, bazen arıyorlar ne zaman yatırılacağını sormak için. Sonuçta depoda işletme sahibi para kazanıyor. Bizim akraba geciktirmede ihtar çekersek, 2 ihtarda kiracıyı çıkarabiliriz demişti. Yine bir avukat var akraba o 1. ihtarı çekmiştik uzun süre geciktirince, ikinciyi çekmedik. Sonrasında dava oluyor olabilir tam bilgim yok.

Ev kiracısı farklı olabilir benim dediğim iş yeri.

Bi arkadaş 3-4 ay kirayı geç yatırıyorlar demiş, o parayla 3 aileye bakılıyor. Öyle bir şey olsa dakikasına barındırmayız o kiracıyı. Hayır duasıyla felan olmaz bu işler. 3-4 ay senin paranı geciktiren adam 20.000 olsa kira 80.000 faize atıp parasına bakıyordur 4. ay sonunda sana paranı veriyordur. Sende hayır duasını alıyorsundur

Paranın zaman kavramı gerei parayı ne kadar erken alırsanız o kadar kazançtasınız.

Şahsen benim mülküm yok, ev yatırımını doğru bulmuyorum. Ama iş yeri mülkü alsam 10 günü geçtiği gibi ihtar çekerim, sonuçta ordan bir para kazanıyorlar? Biz o yeri satın almak için eşşek gibi çalışıyoruz alıyoruz bir de kiramızı geç alacağız yok arkadaş, kendimi aptal yerine koydurmam.