Burada gördüğüm en doğru cevaplardan biri tebrik ediyorum sizi gerçekten insan halinden anlayan biri varmış dedim sessizce 5 - 10 gün kirayı geç veriyor diye insanların huzurunu bozmak ne kadar doğru bilemiyorum ama bana göre doğru değil.
Sizin gibi ev sahipleri gördüm yaşadım 1 gün geç ödedik diye etmediğini bırakmazdı (konu sahibine yazdım alıntıladığım kişiye değil) Biraz empati kurmanızı tavsiye ederim insanlar zor günler geçiriyor sıkıntıları olabilir.
Bende kiracıyım ama Sağolsun benim ev sahibim ne arar ne sorar ödemesem bile aramaz bize böyle insanlar lazım olduğunda toplu veriyoruz. 3 - 5 gün için insanların huzurunu bozmayın lütfen.
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimde mülklerimiz var. Hem daire hem dükkan. Kiracıları inanın aramıyorum bile her ay ortalama bir hafta gecikmeli yada gününde yatıranlar var.

Hayat zor vaktinde maaş alamayan var dükkanı iş yapamayan var gariban olan var çocugu başka ilde üniversite okuyan var.

Hatta 3-4 ay yatırmayan bile var ve şuana kadar 1 defa bile aramadık 3-4 ayın sonunda kendisi toplu olarak yatırdı.

Şuana kadar kiracıları 1 defa bile arayıp para için rahatsız etmedik sıkmadık.

Karşılığı nemi oldu ? Kocaman bir aile olduk bol bol hayır duası aldık 20 yıl evel kiracımız olan askeri personelin 10 yıl evel tayini çıktı halen Diyarbakır’a sırf bizi görmek için geliyor. Ailesi çoluk çocuguyla..

Empati yapıyoruz onun yerinde bizde olabilirdik. Kiracılık çok zor Allah tüm kiracılara yardım etsin..