SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulda ettiğim küçük kavgalar derken?
Bıçak silah sopalı kavgalara girdim umarım ironidir bu dediğiniz.
Allah'tan başka kimseye biat etmiyoruz çok şükür.

Ayrıca polis eşliğinde evi boşalttırabilir çok zor değil, kira kontratı bittikten sonra yenilemek istemiyorsa 155'i arar boşalttırır, eğer bu da mümkün değilse kaba kuvvet çözüm.
Yukarıda da yazdım, polis de gelse, asker de gelse o evi boşaltamaz. Eğer evin içinde fuhuş, sahtecilik vs gibi konularda suç işlenmiyorsa, kolluk kuvvetleri hiçbir şey yapamaz. Kira kontratı bitmesine yakın noterden protesto çekilmezse, kira kontratı otomatik yenilenir. Her durumda kiracı haklı çıkar.

Kiracınızın kapı kilidini değiştirdiniz, kiracı sizden şikayetçi olursa, mahkemede de "ben her işimi bıçakla silahla çözüyorum" dersiniz. Ayrıca Allah'tan başkasına biat etmemek, önünüze gelene kaba kuvvet kullanmak demek değildir. Haneye tecavüz değildir. Hırsızlık değildir.

Bilmediğiniz konularda, hele ki kanuni konularda yanlış bilgilendirme yapıp adamın geleceğini mahvetmeyin. Böyle bir eylemde bulunursa hapis yatacak, tazminat ödeyecek vs kişi siz değil, konuyu açan kişidir. Ancak vebali sizindir, alın size Allah korkusu...