Ankamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ah be güzel kardeşim her postunu okudum biri diğerinden daha fena.
şu yazdıklarının bir tane tutar tarafı olduğunu cidden düşünüyormusun?
ya hiç anlamıyosun belli de milleti neden yanlış yönlendiriyorsun?
hiç bilmiiyosun madem ara 155 i deki kiracım çıkmıyor bir ekip gönderinde evi boşaltalım ne diyecekler sana *
çok film izlememek lazım az gerçekçi olalım
senin dediğin haneye tecavüz adamı oyarlar.
aksanmehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda da yazdım, polis de gelse, asker de gelse o evi boşaltamaz. Eğer evin içinde fuhuş, sahtecilik vs gibi konularda suç işlenmiyorsa, kolluk kuvvetleri hiçbir şey yapamaz. Kira kontratı bitmesine yakın noterden protesto çekilmezse, kira kontratı otomatik yenilenir. Her durumda kiracı haklı çıkar.

Kiracınızın kapı kilidini değiştirdiniz, kiracı sizden şikayetçi olursa, mahkemede de "ben her işimi bıçakla silahla çözüyorum" dersiniz. Ayrıca Allah'tan başkasına biat etmemek, önünüze gelene kaba kuvvet kullanmak demek değildir. Haneye tecavüz değildir. Hırsızlık değildir.

Bilmediğiniz konularda, hele ki kanuni konularda yanlış bilgilendirme yapıp adamın geleceğini mahvetmeyin. Böyle bir eylemde bulunursa hapis yatacak, tazminat ödeyecek vs kişi siz değil, konuyu açan kişidir. Ancak vebali sizindir, alın size Allah korkusu...
Bu tarz konuya benzer bir konuyu bizde yaşadık, dayım kiraya verdiği evini kira gecikmeleri yüzünden içerideki kiracıyı atacaktı, avukatına verdi 1 hafta sonra polis ve avukat eşliğinde gidip çilingire kapı açtırıldı ardından evi rezil bir halde buldu eve zarar vermiş, umarım anlatabilmişimdir?

Yasal yolu budur "hiç bilmiiyosun madem ara 155 i deki kiracım çıkmıyor bir ekip gönderinde evi boşaltalım ne diyecekler sana *" 155'i aradığında eğer müdahale edemeyeceği bir şey bile olsa olay yerine intikal etmek zorundadır, kontrol sağlamak zorundadır.
En basit örnek 2 gün önce gece 11'de olaylı bir mahalledeydim, 155'ten biri ihbar vermiş kavga var diye. oturuyordum ve 3 polis arabası arka arkaya yanıma geldi burda kavga oldu mu diye bana sordu, kavga sesleri duymadığımızı 45 dakikadır burda olduğumuzu söyledim, buna rağmen 3 polis arabası gelmiş anlatabiliyor muyum?
Sana 155'in kardeşim biz buna bakamayız gibi birşey deme lüksü yoktur...