Site adresi (https://dizifilmtavsiyeleri.com)
Fiyat : 3000 TL (pazarlık payı vardır)
Sitenin aylık getirisi: yok - başvuru yapılmadı
Sitenin açılış tarihi: 2020-09-19
DA / PA Değerleri: DA - 6 / PA -16
Kategori, sitenin içeriği nedir: film tavsiyesi - film bilgisi - oyuncu bilgileri - dizi bilgileri
Günlük hit sayısı: 300 - 1000
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %3 yandex - %2 referral - %2 direct - %1 sosyal medya - %2 diğer. )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Bitiş Tarihi : 2022-09-19 Kayıt Tarihi : 2019-09-19

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik dahil
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır - güncelleme geldiğinde yeni sürüm teslim edilir. (kodlarda yapılan bazı değişiklikler olduğundan güncelleme yapmıyorum)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır

merhaba arkadaşlar 2019 yılında domaini aldığım ve geçen yıl kurduğum siteyi kurup bırakmıştım. zamanla 439 bin film olmuş ilk 20 bin filme izlenme seçeneği bırakmıştım. ok.ru moly gibi sitelerden yol gösterip filmleri eklemiştim sonradan filmleri kaldırıp beyazperde.com sinemalar.com tarzı siteye çevirmek için kaldırdım tüm filmleri. pandemi, merkezinde görev yaptığımdan çok fazla ilgilenemedim siteyle 10k 20k girişi olan bir siteydi şuanda 3k giriş var. herhangi bir telif uyarısı yoktur. hiç bir film için telif uyarısı da yemedi dmca sitesinden kontrol yapılabilir. izlenme seçeneği olduğu zamanda herhangi bir telif uyarısı yemedi.
başka projeler üzerinde yoğunlaşmak istediğimden ve siteyle ilgilenemediğimden dolayı satmak istiyorum. az buçuk ilgilenilirse ciddi derecede güzel yerlere gelecektir. sistem seo açısından tüm ayarları yapılmış durumda. atılan içerikler anında google da yer alıyor.

Bazı Detaylar
yeni bir film yüklemek tam 10 sn sürüyor

Eklenen Filmler : 439,639
Eklenen Diziler : 3,512
Eklenen Oyuncu Bilgisi : 1,155,317
Toplam Üye Sayısı :418

7 aydır doğru dürüst girip bakmadığım için düşüş gerçekleşiyor. haberleri güncelleme. listeleri güncelleme slider güncelleme gibi.
aklınızda takılan sorular olursa lütfen burdan yazın cevap veririm. wp numaram şuanda pasif

sistem cpu kullanım miktarı %1 hatta %0 göstermektedir.