helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartını 1 kez bile asgari ödediğinizde puanınız düşüyor dolayısı ile onlarında tam istediği şey. Bankalar borcunu zamanında ödeyen müşteriyi sevmez. Ne kadar o kadar iyi onlar için. Tez zamanda düze çıkarsınız inş. hocam.
Son 5 yılı kredi kartlarımın asgarisini ödeyerek geçiyorum. Şuan mevcutta 4 tane kredi kartım var 50 bin kadar borcum var. Ama kredi puanım 1460. Kredi kartları yanında ev ve araba kredim de var. Ama nasıl oluyorsa bana halen gel 75 bine' kadar kredi verelim diyorlar. Denizbank aradı geçen gün gel kredi kartı verelim diye. Ne kadar limit vereceksiniz dedim 10 bin dedi. Hiç gerek yok açtığınıza değmez daha yüksek verecekseniz kabul ederim dedim. Bir iki birşey yaptı 34 bin verelim uygunsa dedi. Verin bakalım dedim aldım. Bu arada aldığım maaş asgarinin bir tık üzerinde. Üzerime olan tek şey 2001 model peugeot partner satmaya kalksam 40 bin tl ancak eder sanırım.

Bankalar gerçektende çok ilginç ihtiyacı olmayana başından aktarıyor ihtiyacı olana 1 lirayı çok görüyor.

Edit: Şuan findeks notuma bakayım dedim. Nasıl oluyor artıyor anlamadım.