KİTAP SATIŞI KAPANMIŞTIR.
Forumda birçok arkadaşımıza yardımcı olduğum
Wordpress Google News Kayıt konusunda bana çok soru gelmesi sebebiyle tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve kendime de bir gelir yaratmak adına böyle bir e-kitap hazırladım.
Kitabı alan ve google news onay alan arkadaşlarımızın yorumları : @enderali; hocamın tavsiyeleri sayesinde Google News Kaydımız tamamlandı. Çok teşekkür ederim.

Herkesin mutlaka faydalanması gerektiğini düşündüğüm E-Kitap projem artık hazır.
Başta bu konu hakkında ben de sizin gibi bilgisizken forumdan arkadaşlarımız bana yardımcı olmuşlardı.
Sonrasında öğrendiklerimiz, tecrübelerimiz ve edindiğimiz bilgiler ile bunları geliştirdik.
E-Kitap hazırlama süreci içerisinde 3 adet kendi sitem ve 1 adet forumdan arkadaşımıza Google News kaydı yaptık.
1 Tane de forumdan arkadaşa kayıt başvurusu yaptık başvuru sonucu bekliyor.
Dolayısıyla yüksek başarı oranına sahip bir içerik hazırladım.
Not: Bu rehber Wordpress sitesi olanlar için hazırlanmıştır.
İşte E-Book Detayları :

Bu güzide emek dolu eserim için:
İlk yorum yapan kıymetli bir dostumuza referans maksatlı kitabı 9.90₺'ye
Sonraki yorum yapacak 4 kişiye 19.90₺'ye temin edeceğim.
5 Kişilik referans kotası dolduktan sonraki kitap satış fiyatı 34.90₺'dir.
KALAN REFERANS STOK :2
ÖDEME YÖNTEMİ:

Not: Google News sistemine kayıt başvurusu yaparken, sitenizin onaylanma kriterleri arasında; internet sitenizdeki içeriklerin kalitesi, Google yayın politikalarına uygunluğu ve sitenizde dikkat etmeniz gereken detaylar gibi bir çok etken vardır. Bu etkenleri doğru bir şekilde sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
Bu e-book bir rehber niteliğinde hazırlanmıştır. Herhangi bir vaat ya da garanti söz konusu değildir. Bu e-kitap işinizi kolaylaştırmak ve size yardımcı olmak maksatlı hazırlanmıştır.
Kitabı yalnızca satın alan kişi okuyabilir.
Bu kitabın tüm hakları tarafıma aittir.
İzinsiz bir şekilde kopyalanması, yayınlanması, dağıtılması veya satılması yasaktır.