valla bilemiyorum ama benim en büyük şüphem aşının yeterli doneleri almadan yapıldığını ve covid basit bir vürüstür tezindekilere kimse basında yer vermiyor veremiyor. beni en büyük şüpheye düşüren şey bu. hadi bu işte uzmanları anlarım adam aşıyı biliyor hastalığı biliyor gece gündüz araştırıyor ama mesela x kişisine gazeteciye sanatcıya bilmem kime ne oluyor da ölümüne savunuyor . ve bir doktor çıkıyor 12 yaş altına da aşı yapalım diyor çıkar şu virüsle ilgili neler yaptın sen bu güne kadar desen bu konuşan doktorların %99 u eline miikroskop bile aldığından şüpheliyim ben.
benim sosyal medyadan takip ettiğim onlarca profesör var onlar da doktor onlar da bu ülkede profesör olmuş .ayrıca bir sürü de normal sahada çalışan doktor var . bunlara da bi söz verin çıksın tvye tartışsın öğrenelim eğriyi doğruyu. bir sanatçı aşı olun deyince ben olamıyorum şahsen. daha çok bilgiye daha çok güvenceye ihtiyacım var. mesela sağlık bakanı çıksın nasıl olsa aşı oldu aşıya güveniyor. desinki aşıdan ölürseniz ya da başınıza bir şey gelirse bu sürede kalk krizi geçirirseniz ölürseniz geride kalanlara maaş bağlanacak şu yapılacak bu yapılacak desin bize kağıt imzalatmak sorumluluk atmak yerine.