ÖN ŞART!
Bu paketi alacak herhangi bir kişinin BASİT DÜZEYDE HTML BİLMESİ ŞARTTIR.

Tema ile ilgili Slider değiştirme, banner yerleştirme gibi konuları atacağım anlatım videosuna göre yapacaksınız.

Paket içeriği;

Magento 2.4.0 Sürümü
Seçeceğiniz Bir adet tema
Facebook Pixel entegrasyonu
Google Tag Manager ile Google Analytics ve Google Ads remarketing ve dönüşüm entegrasyonu,
Bir adet sanal pos (Moka, Paytr, İyzico)

Google Merchant Entegrasyonu (XML Feed ile ücretsiz, Google Content API için aylık platform ücreti vardır)
Birfatura entegrasyonu

Fonksiyonlar;

Sepet hatırlatma modülü,
İleri düzey SEO modülü,
Sınırsız varyant ekleme,
Kapıda ödeme,
Banka havalesi,
Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo, Kargola, PTT Kargo
Sosyal Login,
Google Customer Reviews entegrasyonu
İstediğiniz kadar ülke ve dil ekleme seçeneği,
Dil ve ülkelere göre ürün içerik ve fiyatlarını özelleştirebilme,

Pakete dahil olmayanlar;
TEKNİK DESTEK

Göndereceğim video kayıtları ve dökümanlarda her bir modülün nasıl kullanıldığını öğrenebileceksiniz.
Site içeriğinizi nasıl yöneteceğinizi öğreneceksiniz.

Bunun dışında sadece EK İSTEKLER için teknik destek sağlıyorum.

Basitçe satın alacağınız bu paket sizi İLERİ DÜZEY e-ticaret yapmaya hazır hale getirir! Magento'yu Presta, Woocommerce gibi limitli platformlarla karıştırmayın, bütçenize ve isteğinize göre yapılacakların SINIRI YOKTUR.

Eğer ben güzel bir tasarımla sorunsuz bir şekilde eticarete başlayayım, büyüdükçe bir şeyler katar istediğim gibi özelleştiririm diyorsanız bu paket TAM SİZE GÖRE, sorunsuz bir şekilde ürünlerinizi en güzel şekilde açıp hiç problemsiz ödeme alıp sıfır sıkıntıyla PAZARLAMA yaparak gelir elde edebilirsiniz.

Ufak tefek sorularınız için Whatsapp üstünden elimden geldiğinde yardımcı olurum.

Referans ve iletişim için PM gönderebilirsiniz.

Bu tarz Magento işlerini yılda sadece 2-3 kez alıp yapıyorum ve genelde ek bir projeme kaynak sağlamak için uygun fiyattan veriyorum normalde bu fiyatlara ASLA böyle bir platformu alamazsınız.