Tüm yorumları üşenmeden tek tek okudum.
Her düşünceye saygı duyuyorum fakat aşı olanların olmayanları zorlamasına karşıyım.
Bende aşı olmadım, olmayıda düşünmüyorum. fakat aşı karşıtı değilim. Sonuçta isteyen olur istemeyen olmaz.
Fakat devletin şuanki aşı olmayanları hayattan dışlayan tavrını hiç doğru bulmuyorum. Avm giremez seyahat edemez, iş yerinde pcr testi ve muhtemelen yakında aşı olmayanlar işten çıkarılabilir olayı bile getirirler.
Benim aklıma takılan sorular basit.
1.Sağlık bakanlığı yaptığı açıklamalarda 2 doz sinovac etkili değil biontech olun diyor. Sen bakanlık olarak sinovac güvenmiyorsun ama halkın olmasına halen izin veriyorsun.
2.Aşı virüsten koruyor sinovac 4 biontech 7-8 ay etkili. Sürekli aşı olunacak mı yani.
3. Zamanında bizi evlere tıktılar yurt dışından gelen turistler sokaklarda gezdi bunlarda virüs yokmuydu sadece biz demi vardı.
4.Bakanlık covid yakalananların ilerde ne gibi bir etkiyle karşılaşacağını bilimiyoruz diyor ama aşının iyileştirdiğini biliyor.
5.Bakanlık herkes aşı olsun aşı koruyor diyor. Peki o zaman bu aşı olanlar neden covid yakalanıyor. Yakalanıpta bu kişiler virüsü bulaştırmıyor mu.
6.Aşı olurken herkesten imza istiyorlar. Bebeklere aşı yapılırken sizden imza istiyorlar mı? Yada askerde aşı olurken sizden imza aldılar mı?.
8.Covid ilk patladığında vaka sayıları açıklanıyordu. Sonra ne oldu bakanlık onların sadece hastaneye yatan kişiler olduğunu ve evde karantinada olan kişiler olmadığını söyledi. Rakamlar bizi yanılttı. Şimdi ise hastanede yatanların çoğu aşısız diyorlar bende buna hiç inanamıyorum
Herkes için hayırlısı olsun herkesin hür iradesi aşı olanda covid yakalanıyor, aşı olmayanda covid yakalanıyor. Bu da bir gerçektir.
Yazdıklarım benim şahsi düşüncelerimdir. Belki bazılarını yanlış biliyorumdur. Fakat önemli olan bizleriz. Lütfen aşı olanlar olmayanlara baskı yapmaktan vazgeçsin.