iletişim bilimlerinde akademisyenim. medyanın ta bu olayların başlarında nasıl bir tavır takındığını gördükten sonra olayların nasıl ilerleyeceğini tahmin ettim ve tahmin ettiğim gibi ilerledi. örneğin fox haber sahibi kim rubert murdock, bu adam dünya devi bir medya patronu küresek bir medya patronu yani ağa babası medyanın ortağı kim dersiniz bana inanmazsınız alın kaynak.
https://www.independent.co.uk/news/b...s-9167159.html
Bill Gates ne hikmetse aşı şirketlerine yatırım yapıyor ortağı medya patronu da bu aşıların pazarlamasıyla meşgul. Hala bana inanmıyorsanız, Fox haberin youtube sayfasında 11 mart 2020'den bu güne bütün ana haber bültenlerini inceleyin dünya yıkılsa ilk haber korona virus. Bu adamlar yoğun bakımlara girdiler, oradaki hastalara mikrofon uzattılar normalde girilmesi yasaktır. şimdi de yoğun bakımları aşısızlar dolduruyor propagandası yapıyorlar. İşin aslının öyle olmadığının belgesini buraya koyuyorum.
https://www.kocaelihalkgazetesi.com/...mpression=true
Bakın ben akademisyenim elimde kaynak olamadan bir şey öne sürmem. Hala amacın sizin sağlığınız olduğunu düşünüyorsanız, biraz daha düşünmenizi öneririm. Sizin sağlığınız hiç kimsenin umrumda değil. Hele küresel ilaç şirketlerinin zerre umurumda değil. Eğer mrna teknolojisini araştırmadan ve aşı olmadan önce onam formunu okuyup anlayıp imzaladıysanız bu sizin sorununuz, kimseyi bu aşılara güvenmiyor diye suçlayamazsınız. Kii tüm bu olayların başında sağlık bakanı ne olduğu belli olmayan aşıyı milyonlarca insana yapacak kadar zavallı mıyız demişti mrna aşılarını kastederek. benim tek dileğim var kimsenin bu aşılardan zarar görmemesi. herkese sağlıklı günler dilerim.
Dünyanın en büyük virüsü microsoft işletim sistemleridir. Pc pazarında rakipsiz tekel. Her bilgisayarda windows var. Yıllardır gelişim sürüm yükseliyor. Ancak güvenlik açıkları ve VERİ TAŞIMA BELİRSİZLİĞİ hiçbir şekilde çözülmüş değil. Üstelik sürüm yükseldikçe sorunlar da artıyor.
Sorunsuz bir windows ortaya koy(A)mayan bill gates işi gücü bıraktı hayır işine başladı, dünyada en çok aşıdan bahseden o. Coronavirüs çıkmadan çok önce bulaştı bu işlere.