constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşı olduğunda virüs kapabiliyorsak ve hatta süper bulaştırıcı oluyorsak aşı olmanın mantığı ne? Neden halen vaka sayıları azalmıyor? Neden vaka vaka ve ölüm sayıları halen artıyor? Neden aşı olanlara pcr testi yapılmıyor?

Her ağzını açan bilime güvenin diyor.

Biz de zaten bilime güveniyoruz. Prof. Mehmet Ceyhan ilk başlarda ne dedi? 3 yıldan önce aşı bulunamaz. 2 seneye kadar da pandemi biter. Çünkü 2 yıldan uzun süren pandemi yok dedi. Şimdi kanal kanal gezip aşı olun diye bağırıyor.

Bir tarafta da aşı olmayın diyen Prof. lar var. Bunlarda aynı okulu okudu, bunlar da aynı süreçten geçti. Bilime güveneceksek niye sadece aşı olun diyenlere güveniyoruz? Bu profların amacı ney peki? Anti-aşı lobisi var da bunlarda onlara mı çalışıyor acaba?

Yok FDA onayı almış, yok içeriği belliymiş, yok şu bilim adamları bulmuş vs vs. Bunlar aşının işe yaradığının bir göstergesi mi sizce?

Toplumun büyük bir kısmı ilk dozu vuruldu, bir kısmı da 2. dozu vuruldu. Mantıken vaka ve ölüm sayılarının düşmesi lazımdı. Halen yükselmeye devam ediyor. Bunlar daha aşı olanlara PCR testi yapılmadığı halde. Birde yapılsa bu sayılar 2-3 katına çıkacak.

Ben vurulmadım ASLA da vurulmayı düşünmüyorum. Daha test kiti geliştirip tespit edemedikleri virüse nasıl aşı geliştiriliyor, bu cahilliği nasıl bilimle bağdaştırıyorlar onu da anlamış değilim.

İsteyen olası yan etkilerini bilmediği aşıyı isterse 100 defa vurulsun. Ama vurulmayanları da zorlamaya kalkmasın.

İşin komik tarafı, vakaların çoğalmasını AŞI OLMAYANLARDAN buluyorlar. Onlara göre yayılmanın asıl sebebi aşı olmayanlar.