Renault bayisine geldik Taliant almaya karar verdik
65 hp 1.0 motor
182.000₺ liste fiyatı
Biz 165.000₺ ye anlaştık bayi ile ancak motor ve hp çok güçsüz geldi sizce nasıl alınırmı? Bu bütçeye bu araba iyi mi? Bayideyim cevaplarınızı bekliyorum
Ben olsam almazdım hocam egea tercih ederdim özellik ve konfor açısından daha iyi bence
Kesinlikle almayın.
En kötü 1.0 Turbo 90 bg olan versiyonunu alın.
Gördüğüm en boş araba. Ona para vereceğinize parayı karşınızda yakın daha çok zevk alırsınız.
Almayın hocam o arabaya 100 bin tl bile verilmez gidin 2. el seat ibiza, leon, golf polo civic, citroen falan alın ama böyle boş arabalara o fiyatları vermeyin.
65 beygir turbosuz motorla çoğu yerde sizi üzer yokuşlarda sürekli viteş düşürüp yüksek devirlerde kullanmak zorunda kalırsınız klima vs açamazsınız kısacası pişman olursunuz itmek zorunda bile kalabilirsiniz
1.0 çekmez hocam kesinlikle düşünmeyin büyük problem çekersiniz
Dostum arabadan anlamasan bile bazı terimleri bilsen yeterli. O araç o fiyata alınmaz. -ki 1.0 motor alınmaz hatta fiyatı ne olursa olsun.
Almayın hocam tutmayacak tek araba dandikliği ve fiyatı ile alakası yok
Hiç girişmeyin o işe motoru belirli bir kilometreyi geçtikten sonra güçsüz olduğu için aşırı zorlanıyor.
Bu da farklı problemlere yer açıyor. O motora o kasa ağır geliyor.
Araba boş hiç yalıtım vs yok. Broadway in 2021 versiyonu gibi

2. el daha konforlu güvenli bir araba bulabilirsiniz. İlla sıfır alacam diyorsanız bütçenize ekleme imkanı varsa cumartesi Honca City çıkıyor 219 bin miş fiyatı onada bakın derim.
yanlış bilmiyorsam o modelin camları falan çevirmeli kol ile açılıyor ,çok boş bir araç
(eğer yanlış hatırlamıyorsam)
O fiyatlara fiat egea daha mantıklı
Yokuşta yolcularını arabadan indirip destekleyin dersiniz bir yerden sonra.
Hiç bulaşmamalısın bence.
Evet arka camlar çevirmeli, radyo falanda yokmuş
Hatta bugun ekşide başlık bile açmışlar inceleyin bence
85 HP olmasın hocam o 65 HP ilk defa duydum
Neden alınmasın sürüş stiline bağlı ben sollama yapmam zaten sağda yavaş sürüyorum dersen alınabilir
Bende Egea Cross 1.4 94HP var. Sırf motor çekmeme şikayetinden dolayı arabayı değiştirmeyi düşünüyordum 65HP'lik arabam olsaydı çıldırırdım o zaman herhalde.
Kesinlikle önermiyorum.
Yokuşlarda yanınızda biri iterek gidecekseniz alın hocam 65 bg nedir yapmayın parayı çöpe atın daha çok karlı çıkarsınız 😁
Hocam o araç için motorunun oldukça güçsüz olduğu yorumları vardı, ayrıca donanım olarak da oldukça boşmuş. Pencereler otomatik değilmiş, sanırım radyo dahi yokmuş.
ilginiz için hepinize teşekkürler. Değerli yorumlarınızı dikkate alıp model değiştirdik. Renault Megane Joy 1.3 145 beygir olan modeli aldık. Liste fiyatı. 232.000 -220.000 TL ye anlaştık. ek olarak 6950 tl ekran,2500tl makyaj paketi(boya koruma vb) ve 4500 tl özel jant olarak anlaştık. 7-10 gün içerisinde araç teslim edilecek. Fiata gittim orada araç kalmamıştı.