İmzamdaki konuları şidettle okumanızı tavsiye ederim ;
* Bazen 2 hafta %3 komisyon veriyorum ve sattıgım üründen 12 tl alıyor ben 400 tllik ürün satıyorum
*Trenyol teklifleri taktiğini uygulayın hiç kimse ALMASIN SİZDEN sadece kampanya veya TEKLİF onaylayın (böylikle yüksek komisyonlar vermemiş olursun - ama önce fiyatı yüksekte tutunuz)
*Ürününüz favori yaptığı için görüntülenme kampanya teklifde PİK yapacaktır
ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM PAZARYERİ SATIŞI nedir bilmeyenler konularımı okusun ? daha iyi örnek
Ürünün fiyatı 458 TL TRENDYOL KOMİSYON ALIYOR > 60 TL FALAN (BİZİM GİRİŞİMİZ ÜRÜNÜ MALİYET+KAR+KOMİSYON %15 =SATIŞ)
SONRA alan alıyor alamayan SİTEDEN (BKNZ KATALOG PİXEL KONUMU OKUYUN VALLA ÜZÜLÜYORUM GÖRDÜKÇE)
GİRİYOR SİTEDEN ALIYOR ve pixel veri topluyor HER İKİ YERDEN KAZANIYORUM (SİTEDE 370 TL TRENDYOLDA 460 TL ÜRÜN )
KENDİ KARGO ANLAŞMANIZDA TRENDYOL GİTTİ GELDİ ÖDEMEZ (ANCAK TRENDYOL ÜZERİNDEN ANLAŞMANIZA TESLİM ALMAZSA TRENNDYOL ÖDER ALIP BEĞENMEDİYSE ÜRÜN SİZE KÖTÜ ŞEKİLDE GELDİYSE YİNE TRENDYOL ÖDER.)
bizim kendi anlaşmamız herşeyi biz ödüyoruz.
NOT : SİTENİZE YATIRIM YAPIN İNFLUENCER İLE VERİ TOPLAYIP DİNAMİK ÇIKIN BAKIN SADECE PAZARYERİ KOMİSYON ÇOK EVET SİTEYE YATIRIM YAPARSANIZ AYRICA VERİ TOPLAYARAK ORADANDA GÜZEL SATIŞ ELDE EDEBİLİRSİNİZ .