Merhaba Arkadaşlar
Kendime ait %100 organik youtube kanalına sahibim 3k üzeri abone'ye sahibim , kanalım oyun üzerinedir. Oynamış olduğum oyunun sahipleriyle Content Creator olarak çalışmaya başlayacaktım fakat sonradan benimle çalışmak yerine benim kanalımdan daha kötü kanallar ile anlaşma sağladılar, bende son 3 haftadır bu oyun üzerine video üretmek yerine shorts üzerinden araba videoları yayınlama başlamıştım fakat dün tekrarlanan içerikden dolayı Youtube para kazanmamı askıya aldı bende tüm shorts videolarını sildim.
Bugünden itibaren tekrardan oyun videoları çekip yayınlamaya başlayacağım ancak dikkatimi çeken şey normalde 4000 saati tamamlamış olmama rağlam 780 saat gözükmesi beni biraz şüphelendirdi , 1 ay sonra tekrardan başvuru yapabileceğim yazıyor fakat bu 4000 saati tamamlamadan sanırım tekrardan başvuru yapamıyorum, acaba kurallar mı değişti benim haberim yok , beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim
ayrıca 3500 saat izlenme satın alsam eski videolarım 'a tekrardan başvuru yapabilirmiyim
Saygılarımla...