Umarım sorunlarının üstesinden en kısa zamanda gelirsin . Önerim şu olucak ; Facebook reklamları alanında kişisel hesaplara ( ana hesap ) çok fazla ihtiyaç oluyor . Sürekli olarak Facebook hesabı açıp “doğru bilgilerle” ; çünkü o hesaplara başka reklam hesapları bağlıyoruz , satışını yapabilirsin . Mesela mail kurdun Facebook ‘ a yeni bir profil oluşturdun . Bunu 1- 2 hafta kadar çerezleyip ( resim atıp , oyun oynayıp , birilerinin profile girip çıkıp kısaca hesapta takılıp ) satabilirsin . Alanın içinde çok olmadığın için tamamen basit örneklerden gideceğim . Mesela hergün 1 profil açtın 2 hafta boyunca ve günde 1 profil sattığını düşünürsen gene ek gelirin olmuş olur . Hesaplarda siyasi yada kimlik onayı olmadığı için pek pahalıya satamazsın ama gene de satarsın 50 TL ye 40 TL ye yada onu sen belirlersin artık konuları inceleyip . İşe girsen bile bunu yapabilirsin ek gelir olarak eve katkın olur ☺
Dediğini çok iyi anlıyorum fakat 9 yıllık programcılık geçmişim var ve artık faaliyete geçmek istiyorum ondan bahsediyorum yani düzgün güvenilir bir freelancer sitesi yok ki hepsi ucuz takılıyor anlamadım gitti alıcı memnun değil, satıcı memnun değil. Kısaca çok kötü durumdayız. Eğer kanıt istiyorsan tarayıcıya taktak26 veya taktak26 kimdir yazabilirsin.