Konuya dahil olmak istemedim ama ben de bir şeyler yazmak istiyorum. Çağlar ile benimde alışverişim oldu. Sırf alışverişim oldu diye değil, adamı bildiğin linçlemişsiniz ama ben de bu duruma sessiz kalamıyorum.
İsteyen istediğini engelleyebilir size ne kardeşim? Konuyu açarak zaten başta adamı alenen hedef almışsınız. Ben olsaydım muhtemelen herkesle mahkemelik olurdum ben kaldıramam mesela.. Forumda işini bilen, yaptırdığı işlerde parasını anında ödeyen hiç bir kimseyle problemi olmayan bir arkadaşa böyle yapmanız hiç hoş değil. 9 sayfalık yazıları tekrar okudum, şimdi diyeceksiniz belki de " bak yine arkadaşına yazdırıyor diye " telegramda en son 18 Ağustos 2021 tarihinde yazmışım iş yoğunluğundan dönemediği gibi ve benimde işlerimin olduğundan dolayı 3 haftadır konuşmuyoruz bile. Onu da belirteyim, her şeyin altından bir şey arayan üyelere...
Neyse... Başka şeyler yazmak istemiyorum da ayıp yaptığınız..
Çağlar, Forum'da sevdiğim ender kişilerden bir tanesidir. Yaptığınız gelinlikçi yakıştırması adamı daha çok gururlandırıyor. Vallahi keşke bende gelinlikçi olsaydım da şu pandemi döneminde o kadar hakkımla para kazanabilseydim diyorum =)
Caminci, son yazdığın yazı hiç hoş değil bence.