teşekkürler ben şunu anladım şu an türk telekom modemini vermeme gerek yok o zaman türknete geçiş yaptığımda sanırım.
Evet hocam 24 ay taahhüt yapmışlar, hiç faturaya da bakmıyoruz otomatik ödeme ya. Telekomun sitesinden cayma ile alakalı yazıyı okudum da faturaya bakma ihtiyacı duydum bu ne ya 260 TL internetmis indirim yapmışlar 183 TL indirime bakar mısın? Bence cayma bedeli için şişirmişlerde şişirmişler gibime geliyor ? Eee bu indirim bedellerini kalan aylarla çarpıp bize araba fiyati mı cikartacaklar yani?
Şimdi iptal edipte de mı TurkNet e geçmeli etmeden mı geçmeli ?
cayma bedelini kabul etmesek nasıl olacak bilmiyorum. Bunlar faturaya yazar mecbur odettirir bence sonra tüketici haklarına verip geri aldırır galiba öyle yaparsa ooo bekle de bekle.. nasıl yapsak acaba ?
"
Telekomun sitesinden cayma bedeli Hk. Yazı
b) Taahhütlü tarife aboneliğimi istediğim zaman sonlandırabilir miyim?
Taahhüdünüzü istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ancak süresinden önce taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde işletmeciler; taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya sağlanan diğer faydaların bedelleri ile kampanya taahhütnamesi kapsamında belirlenen aylık tarife bedelinin taahhüt süresi bitimine kadar kalan aylara ilişkin ücretlerin toplam bedelini karşılaştırarak, abone açısından daha avantajlı olan tutarı, cayma bedeli olarak faturanıza yansıtabilmektedir."
Hocam bugün Turktelekoma iptal etmeye gittim bir kaç imza ve bir sms istediler birde benim taattut bittiğinden modemi taksitle ödüyorum faturaya yansıyordu sorduğumda modemi vermenize gerek yok dediler 1 hafta içinde arayıp onay alicaklar iptal olucak.
Bugün turknete başvurmaya çalıştım lakin modem vermiyorlar mi ? abone ol yerine geldiğimde modem seçeneği çıktı tıklayınca +ücret diyor nasıl yapicam