Empat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru: Önemli web verileri kısmında masaüstü ve mobil kısımlarındaki sayı neden farklı olabilir?
Cevap: "İyi url ve iyileştirmesi gereken urllerin birkaçını Google PageSpeed'te test edip anlık verilere ve alan verisine bakarak sorunuzun cevabını bulabilirsiniz."
Sorunuzun cevabını nasıl bulabileceğinizi açıkladım. Kendinizi geliştirmeniz için en doğru yöntem budur. Sorunuzun cevabını direkt olarak size açıklasaydım siz gerekli google pagespeed testlerini yapmayacak, sayfalardaki core web vitals değerlerini karşılaştırmayacak ve core web vitals değerlerinin ne olduğunu araştırmayacaktınız. Search console'daki raporun neden farklı olduğunu da deneyimleyerek anlamış ve öğrenmiş olmayacaktınız, sadece bilgiyi ezberlemiş olacaktınız.

Metin: WordPress Hız Optimizasyonu hakkında ücretsiz bilgi edinmek için 30'dan fazla başlık ve açıklama içeren, optimizasyon konusunda birçok sorunun yanıtını bulabileceğiniz eğitici blog makalemi okuyabilirsiniz: https://www.onurozden.com.tr/wordpre...-optimizasyonu
Açıklaması: Core Web Vitals'ın ne olduğunu öğrenebileceğiniz hız optimizasyonunda siteniz için neler yapabileceğinizi ve bunun teorisini anlattığım kapsamlı blog makalemin bağlantısını da bıraktım.

Metin: İşi uzmanına bırakmak ve başarılı bir sonuç almak isterseniz premium lisanslı ve orijinal WP Rocket eklentisiyle sitenizin gerçekteki hızını arttırabilirim, Google PageSpeed Core Web Vitals anlık verilerini iyileştirebilirim:
R10 profilimde 100+ referans ticaret puanı, ticaret konumda onlarca mutlu müşterinin yorumu, fiyatlandırma kriterleri, referans çalışmalar ve diğer tüm detaylar bulunuyor. İncelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:
https://www.r10.net/ucretli-wordpres...-referans.html
Açıklaması: Eğer "kendiniz öğrenmek ve başarmak yerine" işi uzmanına bırakarak siteniz için profesyonel destek almak isterseniz benimle iletişime geçebileceğinizi belirttim.
Dediğim şey şu değil, neden iyi 150 url varken geliştirilmeli olan 200 demiyorum. Mobildeki URL sayısı ile masaüstündeki URL sayısının toplamı farklı.