Evet çok basit işlem yapsınlar. Biz yapana karşı mı çıktık. Ne yapalım bir süreç kolay diye 2 tlye mi format atalım ne istiyorsunuz ki?
Orta yaş ve yaşlılar demişsiniz. Dükkanıma format için gelenlerin yüzde 80i gençler oluşturuyor. Herkes sizin gibi bilgisayarla haşır neşir değil. Piyasada gördüğünüz memurlar esnaflar dükkan sahipleri neredeyse tamamı bilmiyor. Biz de emeğimizin karşılığını alıyoruz. Dükkana takas yolu ile oturmuyoruz. Vergilerimizi rica minnet ile sümen altı yapmıyoruz. Ha madem o kadar basit madem parası çok iyi geliyor. Açın efendim küçük bir dükkan bu iş üzerine hizmet verin. 75 tl yapın. Günde 10 format 750 TL. Ayda 20k üstü para tertemiz. Neden daha az kazandıran emek veren işler ile uğraşıyorsunuz ki
Üstad merak etme ben de sektörün içindeyim, bahsettiğiniz vergi meselesi için 10 bilgisayarcıdan 9u nakit para aldığı için fatura kesmiyor zaten.
Sizin bölgenize gençler geliyor olabilir ama ben istanbulun en işlek bölgelerinde de çalıştım, gördüm. pastanın en büyük dilimi orta yaşlılar. Biz her gelene 100 TL'ye format atıp yollasak zaten trilyonerdik şu an. Benim gözümde format için 50 - 100 arası çok bir rakam yapılan bir iş ve karşılığında parayı nasıl döndürdüğün amacıyla.