GSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlamadım niye bu kadar insanlarım zoruna gitti bu yorum... Sen dişçinin aletlerine sahip misin? ya da oto tamircinin kaç yıllık tecrübesine sahip misin?

Flashı pcye tak, win10 iso indir, rufus ile tek tuşla yazdır, f12 (artık hangi tuşsa) bas bios aç, boot from usb de zaten kalan kurulumu kendi yapıyor. Orta yaşlılar ve yaşlıların dışında herkes 5 dakikalık bir okuma yaparak sorunsuz bir şekilde format atar, asıl sormak lazım bilgisayarcılar bu 10 dakikalık 5 adımlık işlem için denen 50 - 100 TL para alıyor. Benim sözüm sadece buna, diğer tamir ya da bilgi birikiminizle yaptığınız işlere saygı duyarım.
Evet çok basit işlem yapsınlar. Biz yapana karşı mı çıktık. Ne yapalım bir süreç kolay diye 2 tlye mi format atalım ne istiyorsunuz ki?

Orta yaş ve yaşlılar demişsiniz. Dükkanıma format için gelenlerin yüzde 80i gençler oluşturuyor. Herkes sizin gibi bilgisayarla haşır neşir değil. Piyasada gördüğünüz memurlar esnaflar dükkan sahipleri neredeyse tamamı bilmiyor. Biz de emeğimizin karşılığını alıyoruz. Dükkana takas yolu ile oturmuyoruz. Vergilerimizi rica minnet ile sümen altı yapmıyoruz. Ha madem o kadar basit madem parası çok iyi geliyor. Açın efendim küçük bir dükkan bu iş üzerine hizmet verin. 75 tl yapın. Günde 10 format 750 TL. Ayda 20k üstü para tertemiz. Neden daha az kazandıran emek veren işler ile uğraşıyorsunuz ki