kaantemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarım saat muhabet mi ettik, atma bak din kardeşiyiz
Müsait misin dedim 2 dakika ya konuştum ya konuşmadım, çok meşgul adamsın ya hani.

İşimde hiçbir yardımın olmadı, vergi levhası ile alakalı bir sorum oldu şuna sor dedin. Bu kadar.

Bana iş verir misin abi demedim, iş ister misin dedin. Babanın hayrına da yapmadın onu. İşini hallettim.
Yolladığın IBAN'ı bulup iade geçeceğim paranı. Başıma kakacağını bilsem dokunmazdım. Bugün içinde FAST geçerim.
Haram zehir zıkkım olsun hakkım ve harcadığım emekler.

Bana güzel bir tecrübe kazandırdırdın. Bir yerleri havada olan kişilerden daima uzak olacaksın.
Ve söylediklerimin hala arkasındayım. Mesajı editledim, davayı da sunduysan zaten forum gerekli bilgileri verir.

Vefayı da bana öğretecek dünyadaki son mahlukatsın.
Görüşmek üzere, sağlıcakla kal.

Edit: Sayın @CGLR; başıma kaktığın paranı papara hesabına gönderdim. Dur senin bilgileri gizleyim de dava falan yeriz aman değil mi. Umarım açıklamada ifade edebilmişimdir.
kaan bu yorumu yapmak belki haddime değil ama Çağlar abi ile aranızda geçen muhabbete birebir şahit oldum çok efendi birisisin bu yorumu sana (şahsi yorumum) yakıştıramadım. En azından kendini haklı bulsan da “ karakter dersi “ gibi kelimeler hiç hoş değil, şunu sende biliyorsun bu lafların elbet hukuki bir karşılığını @CGLR; hoca karşılıksız bırakmayacağını. İyi forumlar kaan