Merhabalar,
Starbucks'a gider misiniz? Kahveleriniz sever misiniz? Dürüst olmam gerekirse ben de önyargı vardı. Bir kahveyi alıp saatlerce oturuyorlar, yerlerinden kımıldamıyorlar ve entelektüel takılmaya çalışıyorlar diye. Aslında bu ve buna benzer düşüncelerimin yıllar geçtikçe ne kadar çağ dışı olduğunu anladım. Bir başkası şu an böyle düşünebilir, neden diye sormam.
Geçmişte bloğuma da yazdığım gibi. Ben şahıslara ait kafelere çok gittim fakat garson hiç durmuyordu, sürekli, devamlı, hiç bıkmadan; ne içersiniz? Ne getireyim efendim? Bir şey alır mısınız? Demekten yorulmuyordu. Tabii o da emekçi, ona da söyleneni yapıyor ama gel gelelim müşterinin rahatsız olduğunun farkında olmuyorlar maalesef. Tabii bir de gözümüzün içine bakıyorlar bir çay içtiğimiz zaman
Övmek için demiyorum ama starbucks'a gittiğimde bilgisayarımı, telefonumu vs. şarja takıyorum, internetinden faydalanıyorum, saatlerce oturuyorum ve kimse neden dahi sormuyor. Kahvelerini de seviyorum, gayet taze ve lezzetli geliyor bana. Sizlerin düşüncesi neler merak ediyorum.