CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel dostum, sen olayı çok farklı anlamışsın. Ben Galatasaraylıyım fakat gelip benim takımımla ilgili mizah yapabilirsin, çekirdek çitleyerek Galatasaray'ın berbat durumunu konuşabiliriz. Ama sen futbol ile ilgili mizah yaptığında ben senin karakterine, kişiliğine dil uzatırsam ne düşünürsün? İşte öyle bir hataya düşen arkadaşın yorumunu beğenenleri aynı düşüncede gördüğüm için engelledim. Ben futbolun en güzel yerindeyim, geçen hafta Fenerbahçe forması ile Altay maçını izlemeye girdim.
Başka bir örnek; Beşiktaşlı bir arkadaşımla Galatasaray - Beşiktaş maçını izlerken ikimiz de rakip takımın formasını giyeriz. Futbol bizim için dostluktur, kardeşliktir, mizahtır.
İnsanları tanımadan hükme varmayalım.
ben sizi tanımıyorum , arkadaş fatih terim'den büyük galatasaraylı falan yazıp üstü kapalı fanatiklik vurgusu yapmış ben de böyle düşündüğü insanlarla tartışmaması gerektiğini aktardım. belki siz de fanatik insanlarla tartışma konusunda benim gibi düşünüyorsunuzdur. size direkt olarak size herhangi bir söylemim zaten yok , arkadaşın yazdığı da komik geldi beğendim. karakterinize veya kişiliğinize yönelik bir hakaret göremedim , böyle bir mevzudan ötürü öyle bir mesajı beğenmem zaten. herhangi bir hükme vardığım da yok sanırım yanlış çıkarım yaptınız.