CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herhangi bir şeyin fanatiği olanlar - özellikle futbol--- (anadolu kulüplerinin fanatikleri ile galatasarayın fanatiklerine ayrı parantez açıyorum) -- ile çok tartışmaya girmemek lazım. zira vakit kaybından başka bir şey olmuyor. ilk sayfadaki arkadaşın mesajını beğendiğim için ben de engellenmişim , profiline giremeyince farkettim. engellenince ne oluyor diye merak edip duruyordum iyi oldu
Güzel dostum, sen olayı çok farklı anlamışsın. Ben Galatasaraylıyım fakat gelip benim takımımla ilgili mizah yapabilirsin, çekirdek çitleyerek Galatasaray'ın berbat durumunu konuşabiliriz. Ama sen futbol ile ilgili mizah yaptığında ben senin karakterine, kişiliğine dil uzatırsam ne düşünürsün? İşte öyle bir hataya düşen arkadaşın yorumunu beğenenleri aynı düşüncede gördüğüm için engelledim. Ben futbolun en güzel yerindeyim, geçen hafta Fenerbahçe forması ile Altay maçını izlemeye girdim.
Başka bir örnek; Beşiktaşlı bir arkadaşımla Galatasaray - Beşiktaş maçını izlerken ikimiz de rakip takımın formasını giyeriz. Futbol bizim için dostluktur, kardeşliktir, mizahtır.
İnsanları tanımadan hükme varmayalım.