KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 milyon backlink alan bir kişi bunun kendisine nasıl bir faydası/zararı olacağını hesaplamıştır ki bu tarz ciddi seviyelerde alınan backlinkler direkt olarak ana siteye alınmaz.
Programlardan alınan backlinkler 3, 4 veya 5 katmanlı paravan bloglara dağıtılır, güzel bir diagram mantığı kurulduğunda ise ciddi fayda sağlar.

Forumda;
GSA
Money Robot
ThemaPoster
RankerX
ScrapeBox
vs gibi programlara hakim olan birçok SEO uzmanı var.

Forumda SEO ile ilgili birçok konuda yorumunuzu görüyorum, kişi milyonlarca backlink alabiliyorsa onunla dalga geçercesine "geçmiş olsun " gibi ifade kullanmanız çok saçma çünkü daha geçenlerde blog backlink satışı yapan bir arkadaştan hizmet aldığınızı ve onu tavsiye ettiğinizi gördüm.
Toparlamak gerekirse, bu seviyelerde backlink alabilecek bir yazılıma sahip olmadığınızı veya bilginiz olmadığını düşünüyorum, bu seviyelerdeki oyuncularla da bu şekilde dalga geçercesine ifade kullanmanız başta konu sahibi olmak üzere bizi güldürüyor hocam.

Hocamın dediği oldukça mantıklı buna ek olarak şu da yapılabilir;
telegra, medium ve sites.google gibi web sitelerine ilgili linkler 5K olacak şekilde dağıtılır.
Buralardan alınan linkler News kayıtlı web sitelerin Footer'larına gömülür.
Bu sayfalar indexlendikçe Google botları buradaki linkleri de ziyaret edecektir.
Özellikle Sites.google yabancılar tarafından backlink indexletmek için fazlaca kullanılan bir kaynak.
Yine bu sayfaları da kendi aralarında bağlayabilirsiniz.
hocam bunu yapmak isterim de manuel yerine otomatik bir sistem istiyorum. Lindexed sitesi fiyat olarak da gayet uygun belki onu satın alabilirim.