Bu forumda her isteyen; fikirlerinin uyuşmadığı, ticaret yapmak istemediği veya kendinde uygun gördüğü bir gerekçe ile başka bir üyeyi engelleme hakkına sahiptir ve bu hak tüm forum üyelerine verilir. Aynı şekilde sosyal hayatımızda da kimlerle muhabbet halinde olacağımız konusunda seçici davranma hakkına sahibizdir. Ben senin kurmak istediğin işinde yardımcı oldum, bana iş verir misin abi dedin, sana iş verdim. Seninle belki yarım saat telefonda konuştuk, muhabbet ettik. Sen sonra kalkıp şahsımı gereksiz ve terbiyesizce eleştiren bir üyenin mesajını beğendin. Sana sebebini söyleyerek engelledim ve bundan sonrası için başarılar diledim. Şimdi sen bütün bu yaşananların üzerine forumda benden 'boş insan' diye bahsediyorsun. Bazen insanların birbirlerini en iyi tanıma şekli ayrılıktan geçer. Eşler birbirlerini en iyi boşanma aşamasında tanırlar.
Asla ego tatmin etmiyorum ki öyle bir ihtiyacım olsa yeri burası değil. Haşa, kendimi padişah olarak da görmüyorum. İstediğim kişileri engelleme hakkına sahibim, sen de öyle.
Amaaaa, her şeyin üstüne bir de Whatsapp yazışmalarımızı burada alenen paylaşman hem çok yanlış, hem de hukuken suçtur. Haberleşmenin Gizliliği İhlali konulu TCK md.132/1-1.cümle, TCK md.132/1-2.cümle, TCK md.132/2 ve TCK md.132/3 kanununa göre oluşan mağduriyetim sonucu yasal hakkımı aramak üzere dosya hazırlandı ve sunuldu. Umarım bu size bir hayat tecrübesi olur, bir dahaki sefere benzer bir olay yaşadığınızda vefa kelimesinin anlamını iyice öğrenirsiniz, biz büyüklerimizden böyle gördük. Tahminen bu süreç 6 ay kadar sürer, bundan sonra uzlaştırmacı ile devam edersiniz. Lütfen yanlış anlamayın, bu bir tehdit değildir; size bir hayat tecrübesi kazandıracağım.
Teşekkürler.