@Coşkun Çetin; ve R10 ekibi mi güç zehirlenmesi yaşıyormuş?
Böyle bir şey söz konusu değil. Bu konuda boş kağıda bile imza atarım. Gerçekten atarım. Böyle düşünenin de forumda yeniliklerin nasıl geldiğini, arkadaki ekibin nasıl çalıştığını, özellikle de R10'un sahibinin konulara mesaj yazmasını ve özel mesajlara neden baktığını düşünmesini isterim.

Güç zehirlenmesi olan insan özel mesajlara bakmaz. Forumdaki konulara cevap yazmaz. Her bir üye ile ilgilenmez ve her üyeye de değer vermez.

Basit bir örnek vereyim mi size? Sey-it olayında @Coşkun Çetin; 'in herhangi maddi bir zararı var mıydı? Yoktu. Peki neden avukatlarını devreye sokarak onu anasına, babasına kadar buldu? Zorunda mıydı? Değildi. Şunu diyebilirdi "biz teknik olarak elimizden geleni yaparak engelliyoruz, bildirdiğinizde banlıyoruz. Forum dışından size ulaştığında da d0l@ndırılıyorsanız bu sizin sorununuz". Böyle bir şey dedi mi? Demedi. Kendisi zarara uğramışçasına avukatlarını devreye soktu, araştırdı, mesai ve emek harcadı.
Kusura bakmayın arkadaşlar da ben normalde bu tip konulara girmem. Haksızlık yapıldığını da görürsem susmam. Bedeli ve sonucu ne olursa olsun.
@Coşkun Çetin; Bey'in bu forumda herkese bir iyiliği bir şekilde dokunmuştur. Nasıl ve ne şekilde olduğunun bir önemi yok. Başka yerlerde (hangi platform olursa olsun, sadece forumlar bazında konuşmuyorum) böylesine büyük platforma sahip olan insanlarla yazışmayı bırakın, sekreterine dahi zor ulaşırsınız.
Yorum yaparken önce şunu bir düşünün " günah mı alıyorum acaba? "
R10 ekibinden bahsetmeye dahi gerek yok. Canla başla çalışıyorlar. Gönüllülük esasına göre insanlarla uğraşıyorlar. Sorunlarını dinliyorlar.

Şimdi bana şunu da diyebilirsiniz : Sana ne?
Kendinizce haklısınız ama ben de haksızlık gördüğümde dayanamam. İyi bir insana laf söyletmem. Kendimce düşüncelerimi dile getiririm ki @Coşkun Çetin; Bey'in de benim savunmama ihtiyacı yok. Kendini bilen insanın, başkalarının savunmasına ihtiyacı olmaz bunun da farkındayım ama dediğim gibi, kendi düşüncelerimi dile getirdim.

Kırılan varsa da kırılabilir ama bu tip cümleleri kullanırken, oturup bir düşünün. Sonradan pişman olacağınız cümleleri kurmayın...