Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu mesaj genel olarak durumu özetleyen bir mesaj olmuş ve belli ki bunun için yazılmış. bu arkadaşa fazla gelecek bir yanıt olduğunu ben görebiliyorum mesela. Fakat bir şey de ben eklemek istiyorum,

Bu üye (Çağlar) ticaret yapan, istihdam sağlayan, hayatın içinden mesajlar bırakan bir üye. Bunu gördüğüm için zaten arada kendisine iyi anlamda takılıyorum. "Gelinlikçi" ifadesi dikkatimi çekti ve beni konuda tuttu. Adam yaptığı iş ile anılıyor. Bunun muazzam bir güç olduğunu fark edemeyecek (muhtemelen yaşta ya da ekonomide) bir üyenin, (özellikle 10 15 liralık trial üyelikler satan) kendisini alakasız bir konuda yermesi aşırı ama aşırı gülünç.. Ciddi anlamda mesajı görünce tebessüm ettim. Çağlar, on binlerce var bu arkadaşlardan. Sen kendini yorma. Yorduğunla kalırsın. Şu 5 bin tane ticaret puanı olup birkaç bin TL ticaret yapmamış üyelerin havaları beni bitiriyor ya hu. Gerçekten adamın mesajında dert yakınmak istemem ama, yapmayın arkadaşlarım, kardeşlerim 657 bin tane ticaret puanın olması ticaret yapabiliyor olduğun anlamına gelmiyor. Ticaret puanına, üyelik yılına ve benzeri boş metriklere takılıp insanların gerçek hayatta ne olduklarını bilmeden sallamaları beni geriyor. Ucu güzel arkadaşımıza da dokunmuş. Görmeden es geçmeyeyim, tarafımı belli edeyim dedim.
Ne güzel söylemişsiniz 🙂