Bizde perde ve dolap yaptırıyoruz sıralarla ilgili bir şey çıkmadı. Çocuğum tek kişi oturacaksa ve rahat edecekse alırım.
Fakat bunda ne öğretmenin pek suçu yok ben size söyleyeyim.
İşi gücü olmayan kafası da fazla çalışmayan bir kişiyi sınıf annesi diye bir şey seçiyorlar onlar uyduruyor ☺️
Kendi durumu iyidir insanların durumunun olup olmadığını tahmin edemiyor..
O parayı karşılayamayacak insanlar var.. mesela dün bizimkilere yardımcı kitap vermişler herkes kitapları alsın etiketleyip geri getirsin denildi. Aldık, etiketler 120 lira fiyatının olduğu söylendi. Benim için sorun değil bana zaten deseler ki yardımcı kitap alınsa iyi olur, zaten herkesten önce alırım. Sorun şu ki alamayanlar var.
İçki içip sigara içip har vurup harman savurup parasını yetiştiremeyenler istisna tutarak, evladının ihtiyaçlarını karşılayamamak bir babayı çok zor durumda bırakır. Üzebilir. Bu sebeple bu tarz şeyler toplantılarla oy birliği ile karar alınır. Parasını karşılayamayan veliler de okul aile birliği ile bir şekilde arada iskonto ile diğer velilerin yardımıyla eritilebilir.. fakat her konuda bence ve anlayışsız olduğumuz gibi bu konularda da böyleyiz maalesef...