Arkadaşlar bu nasıl yorumlar ya. Cebe indiriyorlar falan filan.
Cimere şikayet et, yok ortalığı ayağa kaldır. Yok iyi paraymış da milli eğitimden sıra alıp da ceplerine atacaklarmış!
7.000 TL için vurgun yapıyor riske giriyor müdür öyle mi?
Bir sakin olun.
Öncelikle bir sorun, bir araştırın.
Müdürü aradınız mı? Böyle bir şeyin neden istendiği ve normalde bunun milli eğitim tarafından zaten verildiğini söylediniz mi ? Söylediyseniz o size ne dedi? Bir yazın görelim buraya.
Hemen Cimer'e yazalım!
Sıralar çok eskidir, velilere böyle bir seçenek sunulmuştur. Milli Eğitimde bazen arkadaşımın da dediği gibi meslek liselerinde yapılıyor ve okullara geç gelebiliyor, sipariş sıkıntısı oluyor. vesaire problemler var.
SİZİN ÇOCUKLARINIZ İÇİN, daha iyi bir ortamda eğitim alsınlar diye belki okulun parası yoktur ve velilerden rica etmiş olabilirler.
Gidip sıraları gördünüz mü ? çocuklar bitişik oturuyorlardır, koronadan dolayı tekli sıralar alınacaktır. Velilerden yardım isteniyordur.
Yapmayın Allah aşkına yapmayın. Özel okullardan 20 TL lik bir tişort için 500 tl istiyorlar da milletin gıkı çıkmıyor.
Adam sıra için para istedi diye Cimer'e yazmayın.
VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ! vermiyorum diyin. vermeyin.
Kimse size o parayı verdiremez.
Ama karşınızda "Bizim çocuklar da güzel sıralarda eğitim görsün" diye özenmiş bir müdür olabilir.
Onu da gidip Cimer'e şikayet etmeyin abi!
Bazen eller kollar bağlanıyor. Okullarda para olmuyor, yetişmiyor. Gidin güzelce konuşun. Anlatsınlar size.
Yine de vermeyin problem yok. Ama siz devamlı şikayet ettikçe sıkıntı çok artacak. Sistemi eleştirin okulları değil.
He müdür der ki "Kesin vereceksin kardeşim. Zorunlu bu, al çocuğunu o zaman" falan. Gidin şikayetinizi milli eğitime yapın. Milli eğitim de vereceksin dedi Cimer'e yazın.
Ama direk "292 TL tüm velilerimizden rica ediyoruz çocuklarımıza sıra almak istiyoruz" diyen bir adamı da çat diye cebine para indiriyor oh güzel para diyip de Cimer'e şikayet etmeyin arkadaşım.
hocam güzel yazdınız da bu okula hem turgut yılmaz hem devlet destekli 1 tirilyondan fazla masraf edildi ona geçenlerde oda ben bildiğim. rahmetli mesut yılmaz yaptırdı okulu şimdi kardeşi ilgileniyor okul ile bu okul çok önceleride çok ücret isteğinde bulundu ve mecbur kılındı velilerden ücretler